Ve čtvrtek od 21:00 Liga mistryň! Na závěr roku proti St.Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek od 21:00 Liga mistryň! Na závěr roku proti St.Pöltenu

Fotbalistky Slavie hostí ve čtvrtém zápase základní skupiny Ligy mistryň rakouský St. Pölten - čtyři dny před Štědrým dnem, ve čtvrtek od 21:00 ve Fortuna Areně. Přidejte se k nám a pomozte vytvořit nezapomenutelnou atmosféru pro poslední zápas sezony!

Slávistky čeká poslední letošní souboj v rámci Ligy mistryň, do Fortuna Areny přijedou rakouské mistryně ze St.Pöltenu. Poslední vzájemné utkání skončilo bezbrankovou remízou 0:0 a vzájemnou dělbou prvních bodů ve skupině. V čele tabulky suverénně kralují favorizované hráčky z francouzského Lyonu, které skupinou proplouvají bez ztráty jediného bodu. Hned v závěsu je norský Brann, na který po polovině skupinové fáze ztrácíme pět bodů.

Vstupenky jsou v prodeji za cenu 100 Kč pro dospělé, permanentkáři, ženy a děti do 14 let mají vstup zdarma. Neváhejte a využijte možnosti pohodlného online nákupu přes Ticketportal a v aplikaci SLAVIA, a vyhněte se frontám. Pro ty z vás, kteří dávají přednost osobnímu zakoupení, otevíráme pokladny na stadionu přímo v den utkání. Navštivte nás u vchodu č. 2 od 19:00 nebo u vchodu č. 4 již od 16:00. Více informací najdete zde.

Zápas můžete sledovat v přímém přenosu od 21:00 hodin na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články