Ve středu Liga mistryň proti St.Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

Ve středu Liga mistryň proti St.Pöltenu

Do třetice všeho vítězného? Fotbalistky Slavie čeká další utkání v Lize mistryň, po dvou porážkách jsou odhodlané bodovat a to na půdě rakouskému St.Pöltenu, kde se po roce postaví proti stejnému soupeři. Výkop zápasu je naplánován na středu 13. prosince od 18:45 hodin, utkání můžete sledovat živě.

Slávistkám se v základní skupině zatím nedaří, na domácí půdě prohrály s Lyonem 0:9 a ze hřiště norského Brannu si odvezly těsnou porážku 0:1. Soupeř z Rakouska je na tom o podobně, s Norkami prohrály 1:2 a s Lyonem padly 0:2. Slávistky mají se St. Pöltenem několik zkušenosti, krom několika přátelských utkání se potkaly v minulé sezoně Ligy mistryň, kdy spolu odehrály dva těsné duely. Doma rakouskému týmu podlehly 0:1 a v odvetě uhrály remízu 1:1.

Tým mající ve znaku vlka koučuje Brazilka Brancao-Riberiová, v aktuální sezoně se jim v domácí lize daří, když si z devíti odehraných zápasů odnesly vždy tříbodovou výhru a v tabulce drží první pozici. V sestavě vlčí smečky najdeme převážně hráčky ze střední Evropy, včetně několika Slovenek. Nejlepší střelkyní týmu je aktuálně v útoku rakušanka Jennifer Kleinová a němka Rita Schumacherová, které se trefily v letošním ligovém ročníku už šestkrát.

Fotbalistky Slavie nečeká vůbec jednoduché utkání a vy jim můžete držet palce u televizních obrazovek, ve středu od 18:45 na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články