Eduardo Santos přestupuje do Bragantina | SK Slavia Praha
Více

Eduardo Santos přestupuje do Bragantina

Eduardo Santos přestupuje do brazilského Red Bull Bragantino, šestý celek aktuální sezony brazilské ligy uplatnil na obránce opci.

Eduardo Santos ve Slavii strávil půl sezony, po příchodu z Karviné odehrál 18 zápasů, zahrál si ve FORTUNA:LIZE a Evropské konferenční lize.

V dubnu 2023 odešel na hostování do rodné Brazílie, v dresu Red Bull Bragantino pravidelně nastupoval a pomohl v nové sezoně se vzestupem Bragantina až na konečné šesté místo v brazilské Sérii A, které znamená kvalifikaci do předkola Poháru osvoboditelů. V červenci si ale Eduardo Santos poranil křížný vaz v koleni a od té doby je na marodce.

Red Bull Bragantino je součástí fotbalových klubů pod záštitou výrobce energetických nápojů Red Bull, pod které patří také RB Lipsko, FC Red Bull Salzburg a New York Red Bulls. Na brazilského stopera uplatnilo Bragantino opci, která byla součástí dohody klubů o hostování.

Edu, přejeme ti v novém angažmá hodně štěstí a hlavně pevné zdraví.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články