U19 vycestovala k utkání s Juventusem | SK Slavia Praha
Více

U19 vycestovala k utkání s Juventusem

Slávistický výběr do devatenácti let v úterý vycestoval k utkání v rámci turnaje Al Abtal s Juventusem.

Sešívaní mladíci v úterý dopoledne vycestovali k druhému zápasu ve skupině turnaje Al Abtal. Na slávistický výběr do devatenácti let čeká ve středu 29. listopadu utkání proti italskému velkoklubu. Ve španělském Salou vyzvou dorostenci slavný Juventus FC.

V prvním utkání skupiny sešívaní podlehli Monaku těsně 2:3, když góly Dufka ani Pikolona na výhru nestačily. Dorostenci staré dámy v prvním zápase s UD Almerií remizovali 2:2.

K utkání s Juventusem odcestovali slávisté v čele s realizačním týmem pod vedením hlavního trenéra Milana Titěry v tomto složení:

Brankáři: Adam Rezek, Marek Obdržálek

Hráči: Gabriel Holub, Šimon Slončík, František Herák, Denis Hanzelka, Tobias Boledovič, Matyáš Mervard, Denis Zamazal, Marek Naskos, Dominik Pech, David Hájek, Jakub Dufek, Jan Lacko, Jindřich Hefner, Samuel Pikolon, Jakub Palán, Karel Belžík

Zápas s Juventusem je na programu ve středu 29. listopadu od 11:00. Informace o průběhu utkání naleznete na sociálních sítích mládeže Facebooku a platformě X.

Aktuálně

Totální podcast se Stanislavem Vlčkem

18. 5. 2024
Bývalý kanonýr a hrdina legendárního večera na Strahově. Dnes vedoucí A-týmu. Stanislav Vlček se v novém díle Totálního podcastu rozpovídal o Slavii, Belgii nebo o tom, jaké je to starat se o kabinu, ale přitom být stále její součástí.

ONLINE: Od 14:00 venku proti Spartě

17. 5. 2024
Slávistky čeká poslední venkovní zápas sezony. Od 14:00 vyzvou na Proseku Spartu v přímém přenosu na TVCOM. Jakou sestavu vybral pro toto utkání trenérský štáb?

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

Další články