Na Vánoce do Edenu! Vstupenky na St. Pölten v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Na Vánoce do Edenu! Vstupenky na St. Pölten v prodeji

Tři dny před Štědrým dnem se můžeme ve Fortuna Areně těšit na Ligu mistryň! Slávistky hostí ve čtvrtém zápase rakouský St. Pölten, výkop zápasu je naplánován na čtvrtek 21. prosince od 21:00. Lístky na utkání stojí 100 korun, majitelé permanentních vstupenek, ženy a děti mají vstup zdarma.

Čtvrtý zápas skupiny B Ligy mistryň proti rakouskému St. Pöltenu se hraje ve čtvrtek 21. prosince od 21:00 v Eden Areně. Přijďte podpořit naše fotbalistky a rozloučit se společně s rokem 2023.

Volný prodej

Vstupenky na utkání žen je možné zakoupit v aplikaci SLAVIA, nebo v online prodeji Ticketportalu za 100 korun. Děti do 14 let včetně a ženy mají vstup na utkání zdarma bez nutnosti pořizovat vstupenku. Vstupenky můžete také zakoupit na pokladnách stadionu Fortuna Areny během jejich otevírací doby. Při jejich nákupu můžete přispět na Nadační fond Slavie. Stadion bude otevřen hodinu před utkáním, tedy od 20:00.

Pro vstup na utkání je nutné mít vstupenku v tištěné podobě, nebo ve vašem mobilním telefonu.

Permanentkáři

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. Pro projití turniketů stačí přijít jen s permanentní vstupenkou. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo, v rámci otevřených sektorů na toto utkání. Pro fanoušky bude otevřena Tribuna Františka Veselého a vstup č. 2.

Vstup bude umožněn přímo na permanentní vstupenku.

Aktuálně

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Výhra v Hradci. Zářil Provod, první gól pro Zmrzlého

28. 4. 2024
Sešívaní zvítězili v lize na hradecké půdě po dlouhých dvou letech a z epilogu základní části si odváží důležité tři body. O výhře 2:1 rozhodly dvě branky v rychlém sledu z kopačky Lukáše Provoda a Ondřeje Zmrzlého těsně před poločasem.

Další články