Dva dny snů v Edenu pro Michala | SK Slavia Praha
Více

Dva dny snů v Edenu pro Michala

Lásku ke Slavii zdědil dvanáctiletý Michal z pražských Strašnic po svém tatínkovi, se kterým chodí na domácí zápasy už od svých pěti let. Sám fotbal také hrával a rád by se k němu vrátil. Nyní však svádí boj s onkologickým onemocněním. I proto jsme se mu rozhodli věnovat dva dny radosti v Edenu.

První den začali Michal s tatínkem komentovanou prohlídkou slávistického musea a všech zákoutí našeho krásného stadionu. Poté se spolešně s manažerem A-týmu Přemyslem Kovářem podívali, jak probíhá předzápasový trénink. Na něm měl mladý slávista možnost se potkat se všemi hráči a realizačním týmem. Hlavně ale s jeho největším oblíbencem, Matějem Juráskem. Od kapitána Jana Bořila pak dostali oba pozvání do kabiny po nadcházejícím ligovém zápase.

Ten mohl hned druhý den sledovat Michal se vším všudy. Nejprve rozvička pohledem z hrací plochy, dále v doprovodu Tomáše Holeše na zápas a poté sledování výhry Slavie ze super míst. Po výhře 2:0 si pak společně s celým týmem užili děkovačku a nezapomenutelnou atmosféru kabiny.

Michale, držíme palce, hodně sil do tvého boje a brzy se zase vidíme. Společně, doma, v Edenu.


Aktuálně

ONLINE: Od 18:00 ve Fortuna Areně proti Baníku

4. 5. 2024
Sešívaní od 18:00 zahajují Finále FORTUNA:LIGY doma proti Baníku Ostrava. Do základní sestavy se vrací kapitán Jan Bořil.

Slávisty upekly 23. mistrovský titul

4. 5. 2024
Fotbalistky Slavie suverénně ovládly další ligovou sezonu a zaslouženě si vychutnávají oslavu třetího mistrovského titulu v řadě. Jejich dominantní výkony jim přinesly úžasnou sérii 23 ligových zápasů bez jediné prohry!

ONLINE: Od 15:00 na Slovácku

4. 5. 2024
Slávistky hrají od 15:00 se Slováckem na stadionu v Kunovicích, kde mohou v případě vítězství zpečetit zisk mistrovského titulu.

Další články