ONLINE: Od 18:45 UWCL proti Brannu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 UWCL proti Brannu

Fotbalistky Slavie se připravují na své druhé utkání ve skupině Ligy mistryň. Od 18:45 se střetnou s norským Brannem, proti kterému budou chtít vybojovat své první body. Jakou sestavu vybral pro dnešní duel trenér Karel Piták?

Oproti poslednímu zápasu Ligy mistryň proti Lyonu udělal trenérský tým tři změny v sestavě. Zraněnou obránkyni Aliku Keene nahradila v sestavě Lucie Bendová, Denisu Veselou Gabriela Šlajsová a Michaelu Khýrovou Marjolen Nekesa.

Na pravém kraji zálohy začne Gabriela Šlajsová, ve stoperské dvojici nastupuje kapitánka Diana Bartovičová po boku s Lucií Bendovou. Levou stranu obranné čtveřice má na starosti Michaela Xiao, branku Slavie pohlídá jednička Olivie Lukášová. Tvořit hru ve středu pole bude Franny Černá, Molly MCLaughlin a Martina Šurnovská, o útočnou sílu se bude stranách Kristýna Růžičková a Haleigh Stackpole a v útoku Wafula Nekesa. Na lavičce je připraveno zasáhnout do hry deset náhradnic, včetně uzdravené Terezy Krejčiříkové.

Zdravotní problémy nepustí do hry Simonu Necidovou a Terezu Szewieczkovou.

Sestava: Lukášová, Bartovičová, Bendová, Xia, Šlajsová, MCLaughlin, Šurnovská, Růžičková, Černá, Stackpole, Nekesa
Lavička: Fuchsová, Bryscejnová, Veselá, Surová, Košíková, Divišová, Křivská, Krejčiříková, Khýrová, Morávková

Výkop zápasu na Brann Stadionu je v 18:45. Informace z utkání sledujte na našich sociálních sítích, přímý přenos můžete sledovat na youtube kanálu DAZN.


Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

Další články