Poslední zápas podzimu. Ženy doma proti Slovácku | SK Slavia Praha
Více

Poslední zápas podzimu. Ženy doma proti Slovácku

Poslední domácí utkání podzimní části letošního ročníku 1.ligy žen odehrají fotbalistky Slavie netradičně v pátek 10. listopadu od 14:00, kdy budou na domácím hřišti v Horních Měcholupech hostit třetí tým tabulky 1. FC Slovácko.

Slávistky čeká poslední ligový zápas podzimní části, kdy vyzvou na domácím hřišti v Horních Měcholupech třetí tým ligové tabulky 1.Slovácko, které v posledním vzájemném utkání porazily 4:1, v utkání zářily Marjolen Nekesa a Molly MCLaughlin, které vstřelily po dvou brankách. Fotbalistky Slavie nezaváhaly ani v posledním podzimním venkovním zápase, kdy v souboji s pátou Plzní slavily vysoké vítězství 5:0 a drží si svoji ligovou neporazitelnost již devět zápasů v řadě.

V pátečním zápase se Slováckem nás nečeká nic jednoduchého, ale věřím, že to zvládneme a bude to pro nás dobrá generálka před vstupem do Ligy mistryň. Na poslední ligový zápas se Slovákem se připravujeme jako obvykle, nic nepodceňujeme. Jsme si vědomi, jaký zápas nás čeká v úterý, ale teď věnujeme veškerou pozornost na páteční utkání, ve kterém chceme zvítězit, říká před zápasem záložnice Martina Šurnovská. Slávistky posledním utkáním se Slováckem nekončí, hned v úterý 14. listopadu odstartují základní skupiny Ligy mistryň zápasem proti francouzskému Lyonu od 21:00 na stadionu v Edenu, vstupenky na utkání jsou v prodeji.

Poslední podzimní kolo proti Slovácku můžete sledovat v pátek 10. listopadu od 14:00 v přímém přenosu na youtube kanálu ženského fotbalu.

Aktuálně

ONLINE: Od 17:30 311. derby na Letné

11. 5. 2024
Slávisté nastoupí od 17:30 na Letné ve druhém kole nadstavby. Jakou sestavu pošle do 311. derby Jindřich Trpišovský?

ONLINE: Od 14:00 venku proti Liberci

11. 5. 2024
Fotbalistky Slavie, mistryně letošního roku a nové vítězky Poháru se představí na severu Čech proti Liberci ve čtvrtém kole nadstavbové části soutěže. Utkání začíná v sobotu od 14:00 v Hrádku nad Nisou.

Hráči na hostování: Dva body Fily i muž utkání Icha

10. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články