Mládežníci pod vedením trenérů A-týmu | SK Slavia Praha
Více

Mládežníci pod vedením trenérů A-týmu

Velká motivace pro hráče z mládeže. Trenéři A-týmu vedli trénink výběru mládežnických hráčů, kteří se tak mohli ukázat a nasávat jejich rady. Úspěšný projekt má tradici.

Ve středu, první listopadový den se za zvuku zkoušky sirén konal speciální trénink na tréninkovém hřišti A-týmu v Edenu. Místo zkušených ligových borců se po hřišti prohánělo dvacet dva mládežníků, kteří se chtěli ukázat. Výběr hráčů z mládežnických kategorií U16, U17, U19 a B-týmu absolvoval trénink pod vedením trenérů A-týmu.

„Myslím si, že je to skvělý nápad, že takto máme kluci z mládeže možnost mít trénink s realizačním týmem A-týmu. Vždy nám to dá hodně, říkají nám zajímavé postřehy. Trénink je ve větší intenzitě, protože se chceme všichni ukázat,“ říká záložník U19 Marek Naskos.

Trénink pro mládežnický výběr pod vedením trenérů A-týmu nebyl poprvé. Už v minulosti měli mládežníci možnost se takového tréninku zúčastnit.

„Není to poprvé, co jsme trénovali výběr z naší akademie. Myslím si, že je to příjemné osvěžení pro obě strany. Trénink probíhal standardně. V rámci rozcvičení jsme už byli s míčem, využili jsme baterii cvičení, kterou používáme i pro A-tým. V tréninku tak byly tandemové přihrávky, poziční hra, zakončení po kombinaci. Je dobře, že jsme kluky zase viděli. Samozřejmě jezdíme na zápasy U19, U17 i B-týmu, ale mít je takto na očích v tréninku je vždy něco jiného,“ říká asistent trenéra A-týmu Jaroslav Köstl.

Aktuálně

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

MATCHDAY Plzeň. Osky, usměj se!

17. 5. 2024
První výhra nad Viktorií Plzeň v tomto ligovém ročníku FORTUNA:LIGY byla bez bariér. Oscar Dorley svou dělovkou zpoza vápna překvapil spoluhráče, fanoušky i sám sebe. Kamery MATCHDAY byly u toho.

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

Další články