Slávistky v reprezentaci | SK Slavia Praha
Více

Slávistky v reprezentaci

Slávistky se rozjely na reprezentační srazy svých zemí. Pojďme se přehledně podívat, kdy a kde můžete sledovat slávistky v reprezentacích.

Česko

Fotbalovou reprezentaci žen čekají další dva zápasy Ligy národů proti Bosně a Hercegovině. Na reprezentační sraz nominoval trenér Karel Rada 7 slávistek. Na utkání A-týmu české ženské reprezentace byly povolány Olivie Lukášová, Gabriela Šlajsová, Denisa Veselá, Franny Černá, Michaela Khýrová, Kristýna Růžičková a také Karolína Křivská, které přišla pozvánka po dvou letech od své premiéry v roce 2021. Česky hrají nejprve 27.10. na hřišti Bosny a Hercegoviny, následně se přesunou do domácího prostředí a 31.10. vyzvou soupeřky na stadionu v Hradci Králové k odvetě

Česko U19

V nominaci české reprezentace do 19 let pro kvalifikační zápasy na ME 24.10. s Walesem, 27.10. s Řeckem a 30.10. s Anglii je Kateřina Vithová, Lucie Krejčová a Lucie Bendová.

Slovensko

Slovenský národní tým čeká v rámci Ligy národů dvojzápas s Rumunskem. Na reprezentační sraz byla nominována čtveřice slávistek, Kristína Košíková, Tamara Morávková, Diana Bartovičová a Martina Šurnovská. První utkání se hraje v Bukurešti v pátek 27.10., odveta je o týden později v úterý 31.10. v Senci.

Jamajka

Alika Keena si užila v roce 2022 reprezentační premiéru, po roce tak opětovně oblékne reprezentační dres Jamajky, se svým týmem odehraje kvalifikační zápasy Concacaf Gold Cup proti Panamě 25. října a Guatemale 29. října.


Aktuálně

Hráči na hostování: Dva body Fily i muž utkání Icha

10. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Deset slávistů v nominaci na EURO U17

10. 5. 2024
Slávisté míří na EURO U17. Sešívaní se představí v české i slovenské reprezentaci. První utkání ve skupině A sehrají Češi 20. května s domácím Kyprem.

Hvězdné přání. Láska nezná hranice

10. 5. 2024
Ivo, oddaný fanoušek Slavie a pečující manžel, jehož životní příběh symbolizuje láska a odhodlání. Už více než čtvrt století se Ivo stará o manželku trpící ALS. Díky projektu „Hvězdných přání“ mohl i s manželkou strávit nezapomenutelný den plný fotbalových emocí a vzájemné podpory.

Další články