MATCHDAY proti Slovácku. Žolíci, Taras a trenéři za 200 | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY proti Slovácku. Žolíci, Taras a trenéři za 200

Slávisti po reprezentační přestávce porazili silné Slovácko 2:0, cenný skalp vidělo z tribun 17 084 fanoušků. Prožijme společně zdařilou sobotu ještě jednou. Je tu nový MATCHDAY!

Potemnělý Eden, dvě hodiny po závěrečném hvizdu. Ve středovém kruhu hlavní trenér Jindřich Trpišovský připravený na exkluzivní MATCHDAY rozhovor.

Co pro něj dosažená meta 200 ligových střetnutí na lavičce Slavie znamená?
Jaké další cíle sobě i svým kolegům vytyčil?
Kde se vzala tradice vítězných skluzů a co se děje se zablácenými kalhoty?
Dozvíte se! Svůj pohled přidá i asistent Zdeněk Houštecký.

Znovu rovněž prožijete radost z gólových tref vystřídavších Matěje Juráska s Václavem Jurečkou, sázka na žolíky se vyplatila měrou vrchovatou. Promluví Taras Kačaraba, který odehrál svůj první ligový duel v letošní sezoně.

O dojmy se podělí také Matěj Jurásek s Davidem Douděrou, do kamery hovořil i Pavel Řehák, který prožil zpětnou gratulaci ke svým 60 narozeninám, které oslavil 7. října.

Uvidíte fanzónu, kapitánskou pásku z dílny osobnosti české graffiti scény a držitele prestižní Ceny 333 Jakuba „Maskera“ Matušky. Také děkovačku, poločasovou přestávku a závěrečné oslavy v kabině.

A mnoho, mnoho dalšího!

Slávisti, užijte si nový MATCHDAY. Stojí za to!

Aktuálně

MATCHDAY pohár žen: Oops! We did it again!

13. 5. 2024
Slávistky triumfovaly v domácím poháru potřetí v řadě a potvrdily zisk double! Ve Velkém Meziříčí zvítězily nad Slováckem po brankách Michaely Khýrové a Diany Bartovičové 2:0. Nechte se vtáhnout do pohárové atmosféry zápasu i pozápasových oslav s novým MATCHDAY.

Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti

13. 5. 2024
Kapitán Jan Bořil utrpěl při sobotním derby zlomeninu lícní kosti. Aktuálně je po operaci a čeká ho klidový režim zhruba na čtyři až šest týdnů. Vyšetření poraněné ruky podstoupil i Mojmír Chytil.

PREVIEW: Ševčík a Houštecký před Plzní

13. 5. 2024
Čtyři dny po remíze v derby čeká slávisty předposlední domácí duel v sezoně. Do Edenu přijede třetí Plzeň. O duelu promluvil asistent Zdeněk Houštecký a záložník Petr Ševčík.

Další články