Slávistky odcestovaly na odvetu UWCL | SK Slavia Praha
Více

Slávistky odcestovaly na odvetu UWCL

Slávistky v pondělí odcestovaly do Rumunska k odvetě Ligy mistryň proti Kluži, kdy v úvodním zápase zvítězily 5:0 a postup je velmi blízko. Utkání se hraje ve středu 18. 10. od 17:00 na stadionu Cluj Arena.

Fotbalistky Slavie čeká ve středu od 17:00 odveta Ligy mistryň proti rumunské Kluži, kdy v úvodním utkání vyhrály na domácím stadionu v Edenu 5:0, střelecky se dařilo útočnici Marjolen Nekese, která se trefila dvakrát, mezi střelkyně se zapsala i Michaela Khýrová, Petra Divišová a Karolína Křivská. Fotbalistky vyrazily v ranních hodinách na letiště Václava Havla, odkud se přesunuly do Varšavy, kde je čekal přestup na linku do Rumunska, tam přistály v odpoledních hodinách. Do Rumunska vyrazil kompletní dvacetitříčlenný kádr, krom zraněné Simony Necidové a Terezy Szewieczkové.

V případě výhry a postupu do skupinové fáze je los Ligy mistryň na programu hned v pátek 20. října od 13:00.

Aktuálně

Lístky na FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány

12. 5. 2024
Vstupenky na zbývající dva domácí zápasy FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány, do prodeje už půjdou pouze místa uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Třetí derby remíza? Problém a důvod, proč ztrácíme

11. 5. 2024
Tomáš Holeš přišel zodpovědět dotazy novinářů po bezbrankovém 311. derby na Letné. „Jednoznačně rozhodlo neproměňování šancí,“ mrzelo reprezentačního obránce.

O výkonu brankářů, Zimovi i stále čtyřbodové ztrátě

11. 5. 2024
Jindřich Trpišovský s novináři rozebral 311. derby, ve kterém branka nepadla. Hlavní trenér hovořil o výkonech obou brankářů, dlouhé hře v početní výhodě, která ale gól nepřinesla, i vyhlídkách pro zbývající tři kola nadstavby.

Další články