Tým legend zavítá do Kolína. Pomůže nejen malé Jasmínce | SK Slavia Praha
Více

Tým legend zavítá do Kolína. Pomůže nejen malé Jasmínce

Po úvodním utkání v Borovanech na jihu Čech se Tým legend SK Slavia Praha pod patronací Stanislava Tecla přijede představit do Kolína. Charitativní utkání v rámci aktivit Nadačního fondu Slavie ve spolupráci s odbočkou Odboru přátel Slavie v Kolíně se odehraje na hřišti Sparty Kolín v neděli 15. října od 13 hodin.

Program celého odpoledne startuje už ve 12:30 vystoupením street dance skupiny Eternal movements. V poločase utkání týmu legend s odbočkou Odboru přátel Slavie v Kolíně se na hřišti objeví malí fotbalisté z Kolína a od 15 hodin je plánovaná autogramiáda s hráči. Součástí akce bude aukce podepsaného dresu SK Slavia Praha.

Můžete se těšit na Stanislava Tecla, Davida Kalivodu, Jaroslava Köstla, Ladislava Volešáka, Tomáše Jablonského, Pavla Fořta, Mateje Krajčíka, Martina Latku a další.

Nadační fond Slavie výtěžek ze vstupného a také ze sponzorských darů následně zdvojnásobí a celá částka poputuje na pomoc čtyřleté Jasmínce z Kolína, která je od pasu dolů ochrnutá a s tím se pojí řada dalších zdravotních komplikací. Rodiče příspěvek využijí na pokrytí části nákladů spojených s neurorehabilitací na speciální klinice.

Další část financí půjde kolínskému sdružení Volno, které podporuje rodiny pečující o děti a mladé dospělé s autismem, mentálním a kombinovaným postižením. Díky podpoře budou moci zakoupit venkovní cvičební pás, což přispěje k rozvoji sportovních aktivit jeho klientů.

„Těšíme se, že po pár měsících se znovu sejdeme s Týmem legend a pomůžeme malé Jasmínce a její rodině. Určitě přijďte v neděli do Kolína, první utkání Týmu legend mělo příjemnou atmosféru a doufám, že v Kolíně přijde co nejvíc fanoušků si užít charitativní utkání a přispějí tak na dobrou věc. Vybranou částku za Nadační fond Slavie zdvojnásobíme,“ říká Stanislav Tecl, patron Týmu legend Slavie a člen správní rady Nadačního fondu Slavie

Místo: Kolín, hřiště Sparty Kolín

Vstupné: 150,- Kč dospělý, 100,- Kč děti

Máte zájem stát se partnerem toho utkání? Ozvěte se nám na e-mail info@nfslavie.cz

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články