Ve středu od 18:00 Liga mistryň proti Kluži | SK Slavia Praha
Více

Ve středu od 18:00 Liga mistryň proti Kluži

Slávistky vstupují do boje o základní skupiny Ligy mistryň. Ve středu 11. října přivítají ve Fortuna Areně od 18:00 rumunskou Kluž. Permanentkáři a děti do 12 let mají vstup zdarma, ostatní za 80 Kč. Utkání odvysílá živě O2 TV Sport.

Los Ligy mistryň přiřadil fotbalistkám Slavie rumunského mistra z Kluže, která je ze začátku rumunské ligy po čtyřech odehraných zápasech po třech vítězství na druhém místě tabulky. Tým šestapadesátiletého rumunského trenéra Olaria Constantina tvoří z většiny hráčky rumunské národnosti, v týmu jsou ale i tři Američanky, hráčky z Nigérie a Moldavska. V týmu je několik mládežnických reprezentantek do 17 a 19 let. Slávistky tak přivítají v domácím prostředí Fortuna Areny, kde naposledy vyhrály ligové derby a zvedly nad hlavu před zraky tisícovkou diváků mistrovský pohár, dalšího velmi zajímavého soupeře.

„Těšíme se hodně, celou dobu jsme se na to připravovali a chceme se jako před rokem dostat do skupinové fáze Ligy mistryň. Věřím, že jsme na to dobře připraveni a že to zvládneme,“ říká před bojem hlavní trenér Karel Piták.

První ze dvou zápasů hrajeme na domácím hřišti ve Fortuna Areně 11. října od 18:00. Utkání v přímém přenosu odvysílá O2 TV Sport.

Kompletní informace ke vstupenkám.

Loono

Měsíc říjen je věnován celosvětově prevenci rakoviny prsu a podpoře nemocných žen. Do boje proti této nemoci se zapojí i naše fotbalistky, které vyběhnou na předzápasovou rozcvičku v růžových tričkách.

Aktuálně

PREVIEW: Douděra a Trpišovský před 311. derby

9. 5. 2024
Nejdůležitější derby letošní sezony se blíží, hrát se bude v sobotu od 17:30 na Letné. O střetnutí pražských rivalů s pořadovým číslem 311 promluvili Jindřich Trpišovský a David Douděra, autor vítězné rány z finále MOL Cupu v roce 2023.

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Další články