Hvězdné přání na Jakubovy narozeniny | SK Slavia Praha
Více

Hvězdné přání na Jakubovy narozeniny

Jakub z Prahy trpí rakovinou krve. Kvůli tomuto onemocnění se jeho druhým domovem stala nemocnice. U příležitosti jeho 21. narozenin jsme se mu rozhodli dát den splněných přání v Edenu.

V našem slávistickém ráji ho přivítal manažer A-týmu Přemysl Kovář, se kterým se společně podívali na video přání, které pro Kubu nahráli hráči a členové realizačního týmu. Závěrem pozvali velkého bojovníka také na zápas Evropské ligy. Poté se i s kamarádem přesunuli přímo na střídačku, kde mohli z bezprostřední blízkosti sledovat rozcvičku týmu před zápasem proti MFK Karviná. Tento zápas si společně s dalšími 18 tisíci fanoušky užili ve speciálních VIP prostorech a o poločase je navštívil kanonýr Stanislav Tecl. Přinesl dárky, podepsaný dres a také to nejcennější, pozvání do pozápasové kabiny.


Slavia vyhrála 4:0, a tak bylo co slavit. Nejdůležitější je však to, že Jakub mohl alespoň na chvíli zapomenout na své těžkosti a nabít se energií do dalšího boje se zákeřným protivníkem. Držíme palce!

Aktuálně

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2026.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

Další články