Slavia dětským domovům a 2x45 minut | SK Slavia Praha
Více

Slavia dětským domovům a 2x45 minut

Září bylo v CSR věnováno nejmladším a k bezpočtu aktivit se přidal i start nového projektu „Slavia dětským domovům“. Iniciativa, která má za cíl zapojit dětské domovy napříč celou Českou republikou, je realizována ve spolupráci s Nadačním fondem Terezy Maxové.

Jako první se zapojily děti z Dobříše, Krnska a Dolních Měcholup. Fortuna Arenu navštívily 18. září a kromě prohlídky muzea a stadionu zažily také projekt 2x 45 minut. V čem spočívá? Nejprve se skupina pod vedením mládežnických trenérů věnuje pohybu na tréninkovém hřišti a poté se přesune k zábavné formě vzdělávání do nově vybudované „slávistické třídy“.

Máme připraveny další zábavné vzdělávací formáty zaměřené například i na matematiku, informatiku nebo výuku cizích jazyků. Vedle toho chystáme ve spolupráci s naším sportovním psychologem Martinem Macháčkem aktivity k posílení mentální odolnosti dětí, ať již budou zaměřeny na správné dýchání, relaxační metody či vnímání těla nebo práci a chování v kolektivu,“ uvedla Michaela Schejbalová, CSR manažerka SK Slavia Praha.

Součástí projektu „Slavia dětským domovům“ bude i řada dalších navazujících aktivit. Ať už se jedná o návštěvu domácích zápasů, atraktivní soutěže či předvánoční setkání s hráči.

V případě zájmu o zapojení do našich CSR aktivit napište na e-mail csr@slavia.cz.

Aktuálně

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2026.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

Další články