MATCHDAY z Kroměříže. Něco jako Vánoce | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Kroměříže. Něco jako Vánoce

Den, kdy vyhrála Slavia. Vraťte se prostřednictvím MATCHDAY na Stadion Jožky Silného, před kulisu 4 197 fanoušků, kde si sešívaní ve středu vybojovali postup do dalšího kola MOL Cupu. Stálo to za to!

Na vlastní oči uvidíte nejvyšší návštěvu, která kdy v Kroměříži na fotbal přišla. 4 197 diváků, další desítky pak sledovaly duel z vyvýšeného kopečku za hlavní tribunou, zlomilo dosavadní maximum z dvanáct let staré odvety pohárového semifinále proti Mladé Boleslavi.

O góly se v horkém odpoledni postarali Matěj Jurásek a Mojmír Chytil, který se ve 30 kilometrů vzdálené Skalce u Prostějova narodil.

První soutěžní minuty v červenobílém dresu odehrál osmnáctiletý záložník z Pobřeží slonoviny Boris Koffi, poprvé v sezoně do utkání vyběhli Stanislav Tecl s Tarasem Kačarabou, oba zaznamenali asistenci.

Uslyšíte ohlasy Ondřeje Koláře i Matěje Juráska, který si zahrál i ve společném předzápasovém videu obou klubů. Dostal se svým tvrzením, že bude soupeře větrat, pod tlak? Jak viděl svou trefu i nádhernou dalekonosnou ránu, která se odrazila od břevna na brankovou čáru, sudí ji ale za platný gól neuznali? A jak si užívá možnost v rámci MOL Cupu vycestovat na hřiště a stadiony provinčních klubů?

Dozvíte se.

Vezmeme vás samozřejmě do kabiny, na děkovačku, mezi mladé fanoušky, kteří byli mírně rozpolcení, které Slavii vlastně postup přát, i na klobásu. Hustý dým, který z grilu u stánku v průběhu prvního poločasu stoupal a byl hlasatelem mylně označen za pyrotechniku, je jen jednou z mnoha zábavných vzpomínek, které střetnutí nabídlo.

Slávisti, užijte si tento pohárový MATCHDAY. Děkujeme za přízeň a Kroměříži ještě jednou za pohostinnost.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články