12. ročník Premier Cupu ve čtvrtek v Edenu | SK Slavia Praha
Více

12. ročník Premier Cupu ve čtvrtek v Edenu

Ve čtvrtek 28. září proběhne v Edenu mezinárodní turnaj pro kategorii U13. Dvanáctý ročník Premier Cupu, který pořádá mládežnická akademie Slavie Praha, přivítá celkem pět týmů ze tří zemí.

Po Bican Cupu a Fair Play Cup je Premier Cup třetím mezinárodním mládežnických turnajem, který akademie Slavie v aktuální sezoně pořádá. Fotbalová klání bude tentokrát hostit tréninkové centru v Edenu.

Na turnaji se tradičně představí obě pražská S. Posledním týmem z Česka bude ostravský Baník. Slovensko bude reprezentovat tým z hlavního města Slovan Bratislava. Pozvání přijala také špičková rakouská akademie Red Bull Salcburk.

Hráče ročníku 2011 a mladších čekají celkem čtyři zápasy ve formátu turnaje každý s každým. Hrací čas jednoho utkání je čtyřicet minut.

Rozpis utkání:

9:00AC Sparta Praha vs. ŠK Slovan Bratislava
9:50SK Slavia Praha vs. FC Baník Ostrava
10:40FC Red Bull Salzburg vs. AC Sparta Praha
11:30ŠK Slovan Bratislava vs. SK Slavia Praha
12:20FC Baník Ostrava vs. FC Red Bull Salzburg
13:10AC Sparta Praha vs. SK Slavia Praha
14:00ŠK Slovan Bratislava vs. FC Baník Ostrava
14:50SK Slavia Praha vs. FC Red Bull Salzburg
15:40FC Baník Ostrava vs. AC Sparta Praha
16:30
FC Red Bull Salzburg vs. ŠK Slovan Bratislava
17:20
Vyhlášení výsledků

Hlavní partner turnaje:

Aktuálně

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

MATCHDAY Plzeň. Osky, usměj se!

17. 5. 2024
První výhra nad Viktorií Plzeň v tomto ligovém ročníku FORTUNA:LIGY byla bez bariér. Oscar Dorley svou dělovkou zpoza vápna překvapil spoluhráče, fanoušky i sám sebe. Kamery MATCHDAY byly u toho.

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

Další články