B-tým v sobotu čeká souboj se Slavií Karlovy Vary | SK Slavia Praha
Více

B-tým v sobotu čeká souboj se Slavií Karlovy Vary

Slávistický B-tým v sobotu čeká 7. kolo ČFL skupiny A, ve kterém vyzvou karlovarskou Slavii. Utkání je na programu v sobotu 16. září od 18:00.

Slávisté v sobotu 16. září vycestují k utkání sedmého kola ČFL skupiny A, ve kterém se střetnou s třináctým týmem tabulky.

Slavia Karlovy Vary má za sebou z šesti utkání pouze dvě výhry, zbylé čtyři zápasy prohrála. Slávistický B-tým je na tom v tabulce o poznání lépe. Svěřencům trenéra Střihavky náleží druhé místo za zatím stoprocentní Hostouní. V posledním zápase slávisté porazili rezervu Viktorie Plzeň 2:0 díky brankám Jana Trédla a Martina Bejbla.

Utkání B-týmu proti Slavii Karlovy Vary je na programu v sobotu 16. září od 18:00 (adresa hřiště: Lidická 448/14, Drahovice, 360 20 Karlovy Vary) . Přímý přenos ze zápasu můžete sledovat na TV COM.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články