Slavia jediným ženským týmem z Česka ve hře EA FC 24 | SK Slavia Praha
Více

Slavia jediným ženským týmem z Česka ve hře EA FC 24

Začíná nová éra fotbalových her, končí FIFA, startuje EA FC. A slávisti a premiérově také slávistky budou u toho. Ženský tým Slavie je vůbec jediný z České republiky ve zbrusu novém EA FC 24! Už od 29. září.

Herní sérii FIFA vydávalo EA Sports už od roku 1994, teď vychází v novém kabátě – jako EA Sports FC. Jedna z klíčových novinek je i implementace ženského klubového fotbalu, doteď měly ženy ve hře jen národní týmy. V nejoblíbenějším herním módu Ultimate Team nově můžete hrát i se smíšeným týmem poskládaným z vašich oblíbených hráčů a hráček. A ve hře budou i slávistky, účastnice skupinové fáze loňské sezony Ligy mistryň jsou jediným ženským týmem z Česka a východní Evropy.

„Že jsme součástí hry, je naprostá pecka, máme z toho obrovskou radost. Jako malá holka jsem si ve hře tvořila vlastního hráče, nyní to bude splněný dětský sen, že mohu hrát sama za sebe. V kabině to určitě ocení hráčky, jako je třeba Martina Šurnovská, která je na FIFU největší expert, ale určitě se jich tam najde víc. Těšíme se až si na nějakém soustředění, nebo výjezdu zpestříme program turnajem,“ těší se až si zahraje kapitánka ženského týmu Diana Bartovičová.

EA Sports FC 24 vychází 29. září, kromě Xboxu, PlayStationu a PC si nově zahrajete také na Nintendu Switch.

Hodnocení našich hráčů a hráček vám postupně představíme v nadcházejících dnech, sledujte naše sociální sítě!

Aktuálně

PREVIEW: Douděra a Trpišovský před 311. derby

9. 5. 2024
Nejdůležitější derby letošní sezony se blíží, hrát se bude v sobotu od 17:30 na Letné. O střetnutí pražských rivalů s pořadovým číslem 311 promluvili Jindřich Trpišovský a David Douděra, autor vítězné rány z finále MOL Cupu v roce 2023.

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Další články