B-tým čeká v neděli rezerva Viktorie Plzeň | SK Slavia Praha
Více

B-tým čeká v neděli rezerva Viktorie Plzeň

Sešívané čeká další důležitý zápas ČFL. Hostit budou rezervu plzeňské Viktorky. Utkání je na programu v neděli od 10:15. Přijďte podpořit Slavii na Xaverov.

Pět zápasů, dvanáct bodů, druhé místo v tabulce, to je prozatímní účet slávistického B-týmu v ČFL. Po čtyřech tříbodových zápasech budou chtít sešívaní odčinit výsledkové zaváhání z posledního kola proti FK Robstav a vrátit se zpět na vítěznou vlnu.

V cestě jim stojí B-tým plzeňské Viktorky, který je v tabulce hned za Slavií, na kterou ztrácí dva body. V utkání obou celků padá hodně gólů. Slavia má skóre 11:5, Plzeň dokonce 12:8, a tak utkání slibuje ofenzivní podívanou.

Zápas s Viktoria Plzeň B je na programu v neděli 10. září od 10:15 na Xaverově.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Utkání můžete sledovat také živě na TV COM.


Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články