V sobotu od 15:00 derby žen na Letné | SK Slavia Praha
Více

V sobotu od 15:00 derby žen na Letné

Fotbalistky Slavie čeká první derby nové sezony! Utkání se odehraje v sobotu 9.9. od 15:00 v epet Areně. Derby žen můžete sledovat živě O2 TV Sport. Vstupenky jsou v prodeji online.

„Nálada je velmi dobrá, zvládli jsme teď těžký zápas na Slovácku a věřím, že jsme na derby připraveni. Tým vypadá velmi dobře, na zápas se už hodně těšíme. Myslím si, že náš tým má větší kvalitu než měl před rokem, přišly zajímavé hráčky, další hráčky udělaly za ten rok výkonnostní progres, takže tým máme daleko silnější než jsme měli vloni v tuhle dobu. Viděli jsme nějaké zápasy Sparty, takže představu máme, ale my se chceme soustředit na sebe, chtěli bychom, aby zápas byl podle nás. Má být dobré počasí, takže věřím, že si lidi na fotbal cestu najdou, holky si zaslouží podporu a věřím, že bude dobrá atmosféra,“ říká před derby trenér žen Karel Piták.

„Pozvala bych fanoušky na bojovný zápas, jedná se o derby, je to specifický zápas oproti jiným zápasům. Doufám, že padne co nejvíc branek, což by mohlo být pro fanoušky atraktivní. Slávisty bych určitě chtěla pozvat, aby nás přišli podpořit a hnali nás za dobrým výsledkem,“ zve na velký zápas brankářka Olivie Lukášová.


Derby žen je na programu v sobotu 9.září od 15:00 hod. Vstupenky jsou k dispozici online, nebo si je můžete zakoupit na stadionu epet Areny v den zápasu. Utkání odvysílá přímým přenosem O2 TV Sport. Slávisti, přijďte fandit a podpořit naše fotbalistky!

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články