Červenobílé zvonění aneb slávisté přivítali prvňáčky | SK Slavia Praha
Více

Červenobílé zvonění aneb slávisté přivítali prvňáčky

Ve třech základních školách na Praze 10 měli prvňáčci hned na svůj první školní den nečekanou a vzácnou návštěvu. Popřát hodně štěstí jim přišla legenda Vladimír Šmicer, odchovanec a opora A-týmu Tomáš Vlček a bývalí hráči a dnes trenéři B-týmu David Střihavka a Tomáš Jablonský.

Červenobílí ambasadoři přivítali a dekorovali celkem sedm tříd na ZŠ Eden, ZŠ Břečťanova a ZŠ Kouzelné školy. Na atmosféru a dětskou radost z dárků i známých tváří se můžete podívat na videu a fotkách níže.



Červenobílé zvonění proběhlo na partnerských školách SK Slavia Praha. Klub se snaží dlouhodobě spolupracovat i s dalšími školami nejen v Praze, ale po celé České republice. Ať už se jedná o mateřské, základní, střední či vysoké školy. Od sezony 20233/24 navíc Slavia přichází s novým rozvojovým a edukativním projektem „Slavia rozvíjí a vzdělává“. Více informací o novém CSR projektu naleznete zde.

V případě, že se rozhodnete stát součástí společenství škol SKS, napište na e-mail csr@slavia.cz.

Aktuálně

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY. První trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Další články