Štěpán Beran prodloužil smlouvu se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Štěpán Beran prodloužil smlouvu se Slavií

Nejlepší střelec slávistického B-týmu z uplynulého ročníku – devatenáctiletý záložník Štěpán Beran podepsal novou smlouvu se Slavií.

Mládežnický reprezentant Štěpán Beran, který v roce 2017 přišel do mládežnické akademie ze Slovácka, podepsal ve Slavii smlouvu do roku 2026.

Beran byl v loňské sezoně s jedenácti trefami nejlepší střelec slávistického B-týmu ve druhé lize. Aktuálně je na hostování v druholigové Vlašimi, kde zatím nastoupil do pěti utkání. Do většího počtu zápasů ho prozatím nepustilo zranění v horní části těla.

„Jsem rád, že mi Slavia dává takovou důvěru. Je to pro mě motivace do další práce. Mým snem je zahrát si na hlavním stadionu v Edenu a slavit gól před Tribunou Sever,“ říká po podpisu smlouvy záložník Štěpán Beran.

„Jsme moc rádi, že jsme se Štěpánem prodloužili smlouvu o další tři roky. O prodloužení si řekl svými výkony v minulé sezoně, kdy se s jedenácti trefami stal nejlepším střelcem slávistického béčka. I díky těmto výkonům šel do přípravy s A-týmem, kde dostal šanci na soustředění. Je to hráč, který dokáže hrát na více pozicích směrem do ofenzivy. Nyní stráví ještě minimálně půl rok na hostování v partnerské Vlašimi, kde ho budeme dále sledovat a držet mu pěsti, ať se mu nadále daří,“ říká sportovní manažer Přemysl Kovář.

Aktuálně

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

30. 4. 2024
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

MATCHDAY derby žen: Uvařily jsme je jak guláš

30. 4. 2024
Vraťme se společně s kamerami MATCHDAY a mikrofonem, který je skryt pod dresem kapitánky Diany Bartovičové, za oponu sobotního derby žen (4:1), které dokázalo přilákat na tribuny Fortuna Areny přes šest tisíc fanoušků.

B-tým ve středu proti Povltavské FA

30. 4. 2024
Slávistický B-tým se ve středu utká v dohrávce 19. kola ČFL se Povltavskou FA. Utkání je na programu od 17:00.

Další články