Aiham Ousou bude hostovat v Häckenu | SK Slavia Praha
Více

Aiham Ousou bude hostovat v Häckenu

Třiadvacetiletý stoper Aiham Ousou odchází na půlroční hostování bez opce do švédského Häckenu, odkud před dvěma lety do Slavie přišel.

Aiham Ousou po dvou sezonách v Edenu míří zpátky do Švédska, do kádru úřadujícího švédského mistra.

Ousou v sešívaném zapsal 22 startů v Evropské konferenční lize, byl u tažení do čtvrtfinále Konferenční ligy. V letošní sezoně odehrál jeden zápas v kvalifikaci Evropské ligy. V české lize za dva roky stihl 45 utkání a dvakrát se gólově prosadil. Společně se spoluhráči se radoval v uplynulé sezoně ze zisku MOL Cupu.

V listopadu 2022 také debutoval za národní tým Švédska, předtím působil jako kapitán reprezentační jednadvacítky, které o bod utekla baráž o kvalifikaci na červnové EURO.

Häcken ve čtvrtek vyřadil skotský Aberdeen a stejně jako slávisté vyhlíží páteční los základních skupin Evropské ligy.

Aihame, ať se ti v nové výzvě daří!

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články