B-tým v sobotu proti Vltavínu | SK Slavia Praha
Více

B-tým v sobotu proti Vltavínu

Slávistický B-tým v sobotu čeká 3. kolo ČFL, ve kterém se střetne s holešovickým Vltavínem. Po dvou výhrách jsou slávisté v soutěži stoprocentní. Přijďte béčko podpořit!

Slávisté mají za sebou dvě kola ČFL, ve kterých jsou stoprocentní a neobdrželi ani jednu branku. V prvním kole svěřenci trenéra Střihavka porazili Admiru 4:0 a v tom druhém, prvním domácím, porazili sešívaní Králův Dvůr 3:0.

V sobotu čeká slávisty 3.kolo ČFL, ve kterém zavítají do pražských Holešovic, kde se střetnou s Loko Vltavínem. Utkání je na programu v sobotu 19. srpna od 10:15. Vstupné je jednotné 50,-. Adresa hřiště: U průhonu, Praha 7.

Slávisti, přijďte podpořit sešívané béčko v boji o další body v ČFL.

Utkání můžete také sledovat živě na tvcom.cz.

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články