První ligové utkání žen - doma s Baníkem Ostrava | SK Slavia Praha
Více

První ligové utkání žen - doma s Baníkem Ostrava

Už v sobotu odstartují slávistky nový ligový ročník, v rámci prvního kola 1.ligy žen přivítají v Horních Měcholupech ostravský Baník, sedmý tým sezony 2022/23. Utkání se odehraje od 14:00 na domácím stadionu v Horních Měcholupech.

Do nového soutěžního ročníku vstoupí fotbalistky Slavie domácím zápasem proti Baníku Ostrava, který uhájil prvoligovou příslušnost. Před samotným zahájením dojde na slavnostní ceremoniál, v rámci kterého přebere ocenění nejlepší střelkyně loňské sezony Marjolen Nekesa.

Slávistky odehrály v přípravě celkem 5 přípravných zápasů, hned na úvod přípravy zaznamenaly jedinou prohru proti mladšímu dorostu Braníku, od té doby se mohly radovat z výhry, a to hned čtyřikrát. Porazily mladší dorost Ostravy, mistryně Slovenska Spartak Myjava, čtvrtý tým rakouské ligy Neulengbach a na závěr mistryně polské ligy, Katowice. Nejlepší střelkyní přípravy byla útočnice Marjolen Nekesa, která vstřelila čtyři branky.

Přijďte podpořit naše fotbalistky v úvodním utkání nového ročníku a v obhajobě titulu! Utkání se hraje v sobotu 19.8. od 14:00 na domácím hřišti v Horních Měcholupech, vstupné na utkání je zdarma.


Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články