ONLINE: Od 13:00 generálka žen proti Katowicím | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 13:00 generálka žen proti Katowicím

Fotbalistky Slavie čeká v generálce souboj proti Katowicím. Na stadionu Slavkova u Brna vyzvou polské mistryně a účastnice Ligy mistryň od 13:00. Jakou sestavu vybral pro utkání trenér Karel Piták?

Do generálky před nadcházející sezonu vyběhne na hřiště následující sestava. V brance začíná Olivie Lukášová, obrana je ve složení Denisa Veselá, Alika Keene, Diana Bartovičová a Michelle Xiao, která je v týmu na testech. Molly McLaughlin, Martina Šurnovská, Franny Černá, Kristýna Růžičková a Tamara Morávková v záloze. Na hrotu startuje nejlepší střelkyně minulé sezony Marjolen Nekesa.

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Tereza Krejčiříková, Tereza Szewieczková, Simona Necidová, Karolína Křivská a Aneta Surová.

Sestava: Lukášová, Veselá, Keene, Bartovičová, Xiao, McLaughlin, Šurnovská, Černá, Růžičková, Morávková, Nekesa.
Lavička: Fuchsová, Šlajsová, Košíková, Bendová, Khýrová, Vithová, Divišová

Zápas začíná od 13:00 a v přímém přenosu ho odvysíláme v aplikaci VEO LIVE.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články