B-tým v neděli s Královým Dvorem v Měcholupech | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli s Královým Dvorem v Měcholupech

Slávistický B-tým se představí v prvním domácím utkání 13. srpna. Slávisté vyzvou Králův Dvůr. Utkání se odehraje v tréninkovém centru v Horních Měcholupech.

Sešívaní vstoupili do sezony povedeným utkáním na Admře. Díky brankám Planky, Touly a dvěma zásahům Trédla zvítězili slávisté vysoko 4:0. Nyní čeká na svěřence trenéra Střihavky první domácí zápas.

V neděli 13. srpna je na programu druhé kolo ČFL, ve kterém slávisté na domácí půdě vyzvou Králův Dvůr. Utkání začíná v 10:15 a výjimečně se odehraje v tréninkovém areálu v Horních Měcholupech. Náhradní domácí azyl musí slávistický B-tým využít z důvodu konání 40. ročníku Bican Cup, který využívá právě hracích ploch na Xaverově.

Na utkání B-týmu je vstupné 100,-. Permanentkáři z Edenu mají vstup zdarma po předložení platné permanentky na pokladnách, kde si vyzvednou svou vstupenku zdarma.

Občerstvení pro fanoušky je zajištěno v restauraci na hřišti s venkovním grilem.

Parkování na utkání v areálu Horních Měcholup není z kapacitních důvodů možné, proto prosíme parkujte v přilehlém okolí nebo zvažte využití dopravy MHD.

Autobus: zastávka ŘEPČICKÁ, na kterou jezdí linky autobusu 125, 154, 175, 183, 911.

Vlak: vlaková zastávka PRAHA - HORNÍ MĚCHOLUPY (linky S9), dále autobus ze zastávky Nádraží Horní Měcholupy (v ulici Hornoměcholupská) linka 125 (směr Skalka), 183 (směr Vozovna Kobylisy) do zastávky ŘEPČICKÁ.

Slávisti, přijďte podpořit B-tým v neděli do Měcholup!

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články