Slávistky premiérově proti mistryním Slovenska | SK Slavia Praha
Více

Slávistky premiérově proti mistryním Slovenska

Slávistky se postaví v přípravě proti Spartaku Myjava, slovenským mistryním a účastnicím Ligy mistryň. V sobotu 29. července od 14:00 na domácím stadionu v Horních Měcholupech. Vstupné na utkání je zdarma.

Příprava fotbalistek Slavie je pod vedením trenéra Karla Pitáka v plném proudu. V rámci přípravy před startem nového ročníku odehrály slávistky dvě utkání, ve kterých si připsaly jednu prohru s dorostem Braníku 3:6 a jednu výhru s dorostem Poruby 4:3.

O víkendu je čeká slovenský mistr žen a účastník Ligy mistryň Spartak Myjava, se kterým změří síly historicky poprvé. Přijďte podpořit aktuální mistryně ligy s novými posilami v týmu. Utkání se hraje v sobotu od 14:00 na domácím hřišti v Horních Měcholupech, vstupné na utkání je zdarma.

„Oba zápasy hodnotím velmi kladně. Zápasy s klukama mají vždy velmi vysoké tempo, musíte hrát rychle. Jsou tam věci, na kterých musíme pracovat, ale hodně z nich pramení i z fáze přípravy, ve které se momentálně nacházíme. Nové posily zapadly velmi rychle do týmu i do stylu naší hry, s jejich příchodem roste kvalita celého týmu. O víkendu nás čeká slovenský mistr, kde očekáváme kvalitní zápas. Myjava má za sebou v přípravě poměrně zajímavé výsledky, osobně jsem proti nim jeste nehrála, ale znám některé holky z reprezentace, takže očekávám velmi důrazný styl hry,“ říká před zápasem kapitánka týmu Diana Bartovičová.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články