Tomáš Rigo přestupuje do Baníku Ostrava | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Rigo přestupuje do Baníku Ostrava

Dvacetiletý slovenský záložník Tomáš Rigo přestupuje ze Slavie do Baníku Ostrava. Součástí transferu je předkupní právo.

Rigo do Slavie přišel v roce 2018 z Ružomberoku, za první tým debutoval 10. prosince 2020 v utkání základní skupiny Evropské ligy proti Leverkusenu. Jeden start si připsal v březnu 2021 v MOL Cupu proti Karlovým Varům, ligovou premiéru okusil stejný rok v předposledním kole mistrovské sezony 2020/21 proti Jablonci.

Poslední dva roky hostoval ve Vlašimi, v uplynulé sezoně odehrál 29 utkání a třikrát se střelecky prosadil. Týmu pomohl ke konečné jedenácté příčce, o rok předtím si modrobílém dresu středočeského klubu zahrál baráž proti Teplicím. Rigo je členem slovenského národního týmu do 21 let, v osm dní starém přátelském utkání proti Rakousku zaznamenal jednu branku.

Tomášovi děkujeme a přejeme hodně štěstí v novém působišti.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 na Slovácku

4. 5. 2024
Slávistky hrají od 15:00 se Slováckem na stadionu v Kunovicích, kde mohou v případě vítězství zpečetit zisk mistrovského titulu.

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

Další články