Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Zlín - Slavia „A“ dorost 1:0 (1:0), ČPP Liga-SD, sobota 1.11.03
Mužstvo je po 14. kole na 7. místě.

Slavia „B“ dorost – Meteor 5:1 (2:0), ČLSD, neděle 2.11.03
Branky Slavie: 3 Kočí, Borovský, Pavlů
Sestava Slavie: Martin Šteiner – Lukáš Kindel, Radek Šulc (60. Josef Dvořák), Vojtěch Marek, Roman Švamberg – Karel Zelinka (75. Jindřich Pavlů), Michal Kočí, Tomáš Proskočil, Josef Komárek – Tomáš Brtna (66. Martin Prikner), Marek Borovský (88. Bohdan Subota)
Po třech méně zdařilých zápasech jsme vše chtěli napravit v utkání s Meteorem. Už dopředu jsme věděli, že nás čeká velmi těžký duel. Soupeře jsme zpočátku zatlačili na jeho půlce a pustili ho pouze do několika standardních situací. První úder přišel ve 29. minutě, kdy po Zelinkově centru z pravé strany míč velmi dobře zakryl Brtna a pustil na Borovského, který se nemýlil. Chvíli nato výborně vychytal útočníka Meteoru Šteiner, který nadvakrát chytil hlavičku směřující do branky. V 39. minutě Borovský posunul míč na Kočího, ten přešel dva hráče Meteoru a z osmnácti metrů prostřelil podruhé brankáře.
Hned po změně stran se v pokutovém území uvolnil Borovský a přihrál Kočímu, jenž zvyšoval na 3:0. Potom jsme vytvořili chybu v obraně a po penaltě soupeř snížil. V 90. minutě však Kočí přímo z rohového kopu upravil na 4:1. Vše pečetil Pavlů. V nastaveném čase po přihrávce Kočího nadvakrát stanovil konečné skóre na 5:1.
Nejlepší hráči: Kočí, Borovský, Proskočil
Mužstvo je po 14. kole na 3. místě.
- Michal Šrámek -

Zlín – Slavia „C“ dorost 0:0, ČPP Liga-MD, sobota 1.11.03
Sestava Slavie: Michal Puš – Adam Rožánek (75. Miroslav Pecka), Radek Dejmek, Marek Suchý, Martin Hladík – Jakub Vagrčka (66. Zdeněk Zahálka), Jiří Valenta, Jaroslav Starý, Tomáš Jablonský – Jiří Hausner (55. Jakub Jirovský), Radim Nečas (77. Lukáš Dvořák)
Oboustranně kvalitní utkání bylo ovlivněno silným větrem. Víc vyložených šancí si vypracovala Slavia. V 7. se dostal zprava do pokutového území Nečas, ale jenom trefil brankáře. V 67. vybojoval míč v souboji se stoperem Jirovský a sám proti brankáři neuspěl. V 71. po přímém volném kopu Valenty ze střední vzdálenosti zleva pravou nohou na přední tyč Jirovský hlavou jeho prudkou střelu nešťastně nadzvedl nad branku.
Velmi dobrý výkon podala obranná čtveřice podpořená aktivní hrou všech hráčů.
Mužstvo je po 14. kole na 3. místě.
- Anton Mišovec -

Slavia „D“ dorost – Meteor 2:0 (1:0), ČLMD, neděle 2.11.03
Branky: Vukovič, Kroupa
Sestava Slavie: Filip Zadražil – Jan Sirový, Tomáš Necid, Petr Kobler, Adam Komárek – Lukáš Vácha (57. Michal Uhlíř), Marcel Gecov, David Sobíšek (57. Jiří Petrovič), Bořek Dočkal – Pavel Kroupa, Milan Vukovič (41. Tomáš Mašanský)
Meteor se představil jako velmi dobré mužstvo. Naše vítězství se nerodilo snadno. Soupeř nás včas napadal a nedovolil nám kombinovat, ale žádnou šanci si nevytvořil. První branku jsme dali po pěkném centru Váchy na Vukoviče, který si míč zpracoval na prsa a nedal gólmanovi šanci. Druhou branku dal v závěru zápasu Kroupa po chybě brankáře.
Mužstvo je po 14. kole na 1. místě.
- Stanislav Vahala -

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články