Spouštíme mobilní aplikaci Slavia! | SK Slavia Praha
Více

Spouštíme mobilní aplikaci Slavia!

Ve spolupráci se společností Ticketportal přinášíme našim fanouškům novou mobilní aplikaci. Všechny důležité informace o Slavii budete mít na jednom místě, jako první a přímo v mobilu. Ke stažení je na App Store a Google Play.

Nová aplikace Slavia je ke stažení na App Store a Google Play.

Hlavní výhody aplikace:

  • permanentka v mobilu
  • jednoduché odhlášení místa
  • možnost přenechat kamarádovi vstupenku na zápas
  • nejrychlejší informace o klubovém dění díky notifikacím
  • online přenosy ze zápasů
  • Slavia TV i Slavia Radio v jednom
  • ještě větší propojení s klubem

To hlavní? Permanentka v mobilu!

Čerstvé novinky z klubového dění, velké množství slávistického obsahu na jednom místě, ale i permanentka přímo v mobilním telefonu. To vše nabízí aplikace Slavia, kterou můžete instalovat do zařízení s Androidem a iOS. Není náhodou, že aplikaci spouštíme současně se začátkem prodeje permanentek pro sezonu 2023/24. Právě permanentkářům totiž přináší spoustu užitečných funkcí.

Důležité informace:

  • Držitelé permanentek ze sezony 2022/23 budou mít v aplikaci výhodu předkupního práva na své stávající místo na stadionu. K tomu je potřeba ke svému účtu v aplikaci svou starou permanentku nahrát.
  • Pro přihlášení do aplikace lze použít i stávající účet u Ticketportalu, v tom případě se přiřazená permanentka objeví přímo v aplikaci.
  • Uživatel si následně může svou permanentku prodloužit na další sezonu, popřípadě si vybrat jiné místo, a pokud nebude chtít uplatnit druh slevy, který vyžaduje potvrzení nároku přímo na pokladnách ani si nezmění jméno a příjmení vlastníka permanentky, tak se letos dokonce vyhne nutnosti návštěvy pokladen na stadionu.
  • V sezoně bude také možné uvolnit své místo do prodeje pokud vím, že konkrétní zápas nenavštívím, popřípadě ho lze přenechat kamarádovi, kterému na email dorazí náhradní vstupenka.
  • Podrobnosti a přesný návod najdete už brzy na webu v sekci Permanentky.

Další funkce aplikace

Samozřejmostí jsou online přenosy ze zápasů, které vychází z webové verze přenosů a jsou rozšířené o souhrn informací a sestavy a doplněné o audio poslech Slavia Radio. To můžete poslouchat i na pozadí se zhasnutou obrazovkou telefonu, jediné co potřebujete je být připojený k internetu.

Jakmile vstřelíme gól, tak se o tom dozvíte díky notifikacím. Ty si můžete nastavit podle sebe a dostávat jen takové informace, které jsou pro vás nejdůležitější, ať už jde o góly, nebo start předprodeje vstupenek.

Permanentku už díky aplikaci nebudete potřebovat ve fyzické podobě, odpadne tak obvyklé zdlouhavé hledání další kartičky v peněžence. Nicméně o fyzickou permanentku nepřijdete, i nadále bude možné fyzickou kartu vyzvednout na pokladnách.

Už brzy se budete moci seznámit se všemi funkcemi aplikace.

Další funkce chystáme

Uvedením aplikace do provozu její rozvoj rozhodně nekončí, ba naopak. V průběhu sezony se můžete těšit na další novinky!

Aktuálně

ONLINE: Od 17:30 311. derby na Letné

11. 5. 2024
Slávisté nastoupí od 17:30 na Letné ve druhém kole nadstavby. Jakou sestavu pošle do 311. derby Jindřich Trpišovský?

ONLINE: Od 14:00 venku proti Liberci

11. 5. 2024
Fotbalistky Slavie, mistryně letošního roku a nové vítězky Poháru se představí na severu Čech proti Liberci ve čtvrtém kole nadstavbové části soutěže. Utkání začíná v sobotu od 14:00 v Hrádku nad Nisou.

Hráči na hostování: Dva body Fily i muž utkání Icha

10. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články