Poslední utkání sezony proti Liberci | SK Slavia Praha
Více

Poslední utkání sezony proti Liberci

Poslední zápas letošní sezony čeká mistryně na stadionu U Nisy proti Liberci. Utkání se odehraje v sobotu 20. května od 13:00, přijďte podpořit naše fotbalistky a užít si závěr sezony.

Šesté a poslední utkání nadstavbové části sezony odehrají fotbalistky Slavie na hlavním stadionu Liberce U Nisy, kde budou útočit na neporazitelnost v nadstavbové části sezony. Přijďte podpořit mistryně v posledním utkáním sezony před finále poháru ve Vlašimi a dlouhou letní pauzou. Vstupné na utkání je dobrovolné. Otevřena bude Hlavní a Východní tribuna, občerstvení bude zajištěno ve sportbaru Žito před stadionem.

“Po prohraném derby na Letné jsme si řekly, že do konce ligy neztratíme ani bod, zatím jde vše podle plánu a myslím, že ani potom, co jsme získaly mistrovský titul, se nic nemění. O Liberci víme, že má své kvality, na zápas se připravujeme stejně, jako na každý jiný po celou sezonu. Věřím, že utkání zvládneme a vytvoříme si dobrou náladu do finále poháru. Na utkání v Edenu proti Spartě přišlo hodně fanoušků, kteří nás podporovali celý zápas a oslavili s námi úžasně i mistrovský titul, tak doufám, že i do Liberce si někdo najde cestu,” prozradila dvojnásobná mistryně Martina Šurnovská.

Poslední utkání sezony proti Liberci začíná na stadionu U Nisy v sobotu od 13:00. Slávisti, přijďte nám fandit!


Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články