Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

Pro všechny holky do jedenácti let bude v úterý 16. května tréninkové odpoledne v Edenu. Trénink si mohou přijít vyzkoušet všechny dívky se zájmem o fotbal, ať už někde hrají, či nikoliv.

Dívčí fotbal je stále populárnější, a i v českém fotbale a na Slavii se stále rozvíjí. Nově nyní připravujeme tréninkové odpoledne v Edenu pro všechny dívky v letech narození 2012 – 2016. Pro holky bude nachystaný program, kdy si budou moci vyzkoušet trénink pod vedením trenérek a trenérů dívčích týmů akademie SK Slavia Praha, obdrží slávistické dárečky a také se mohou těšit na hráčky ženského A-týmu SK Slavia Praha.

Trénink začne v tréninkovém centru v Edenu 16. května v 17:30, účastníky prosíme, aby dorazili s předstihem, v 17:00, aby se od půl šesté mohlo začít.

Účast hráčky na tréninku prosíme potvrďte na email adam.jezek@slavia.cz

SLAVIA DÍVČÍ KEMP

Speciálně pro dívky připravujeme také letní fotbalový kemp v Edenu. Dívčí kemp proběhne 10. 7. - 14. července 2023 a je určen pro hráčky ročníku narození 2010 – 2015. Cena pro účastnici kempu je 5 900 Kč.

Pro účastnice je připraven pestrý program. Stereotyp a nudu během našeho kempu rozhodně nezažijete, naopak na Vás čekají fotbalové a brankářské tréninky, tréninkový set PUMA, uvítací balíček, atletické tréninky zaměřené na všeobecnou pohybovou průpravu, volnočasové aktivity, prohlídka stadionu a zázemí klubu a v neposlední řadě soutěže a hry o ceny.

Na kempu zbývají poslední volná místa, tak neváhejte a registrujte se!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články