ONLINE: Od 14:30 venku proti Slovácku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 14:30 venku proti Slovácku

Slávistky bojují od 14:30 na hřišti v Kunovicích proti Slovácku o důležité vítězství a dalšímu kroku k obhajobě titulu. Do sestavy se vrací Tamara Morávková a Denisa Veselá.

Fotbalistky Slavie nastoupí na hřišti Slovácka se dvěma změnami v sestavě oproti utkání s Libercem. Do základní sestavy se vrací Tamara Morávková a Denisa Veselá, které nahradí zraněnou Gabrielu Šlajsovou a Terezu Kožárovou, která bude připravena na lavici náhradnic. Po třech měsících od zranění se k týmu připojila Lucie Bendová.

Trenérům nejsou ze zdravotních důvodů k dispozici Simona Necidová, Tereza Krejčiříková, Tereza Szewieczková a Gabriela Šlajsová.

Sestava: Lukášová, Veselá, Keene, Khýrová, Bartovičová, Černá, Šurnovská, Divišová, Stackpole, Morávková, Nekesa.
Lavička: Fuchsová, Růžičková, Tenkrátová, Bendová, Kožárová, Foster

Zápas začíná od 14:30 a v přímém přenosu ho odvysíláme přes aplikaci VEO LIVE.

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články