ONLINE: Od 19:00 derby ve finále MOL Cupu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 derby ve finále MOL Cupu

Slávisté od 19:00 bojují v epet Areně o trofej pro vítěze MOL Cupu. Pro finále se do sestavy vrací uzdravený David Jurásek, od první minuty nechybí ani Matěj Jurásek a Ibrahim Traoré.

O trofej budou sešívaní bojovat ve čtyřobráncovém rozestavení, na levý kraj se vrací uzdravený David Jurásek. Vedle Oscara ve středu pole startuje Ibrahim Traoré. Pravý kraj mají na starosti Matěj Jurásek s Davidem Douděrou.

Trenérům nejsou ve finále ze zdravotních důvodů k dispozici Petr Ševčík, Peter Olayinka, Lukáš Masopust, Petr Hronek a Ewerton.

Sestava: Kolář – Douděra, Holeš, Ogbu, D. Jurásek – Traoré, Oscar – M. Jurásek, Jurečka, Schranz – van Buren
Lavička: Mandous – Zafeiris, Tecl, Provod, Hromada, Kačaraba, Lingr

Zápas začíná od 19:00 a v přímém přenosu ho odvysílá ČT sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články