Totální podcast. Prvním hostem Jaroslav Tvrdík | SK Slavia Praha
Více

Totální podcast. Prvním hostem Jaroslav Tvrdík

Den před jedinečným zápasem jsme si pro vás připravili jedno překvapení. Zpříjemněte si čekání na finále MOL Cupu 2022/23 u premiérového dílu nového Slavia – Totálního podcastu.

„Slavia Praha je víc než fotbal a mnohem víc než sportovní klub. Chceme našim fanouškům přinést červenobílé příběhy, jak je neznají. S jasným odkazem na 130 let tradice, ale zároveň s exkluzivním obsahem o současném dění i budoucnosti SKS. Mohou se těšit na rozhovory s lidmi, kteří pro náš klub dýchají. Ať už na hřišti, v hledišti nebo v zázemí. Kromě audio a video formátu postupně představíme i další návazné aktivity. Cílem je vybudovat silnou slávistickou platformu, jejíž dosah bychom v budoucnu také rádi využili pro dobročinné účely a podporu Nadačního fondu Slavie,“ popsal Jakub Splavec, ředitel strategické komunikace klubu.

Hostem prvního Totálního podcastu byl předseda představenstva SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík. Šéf klubu letos v dubnu oslavil sedm let ve funkci a se sedmi trofejemi je jedním z hlavních strůjců úspěšné éry posledních let. Zhodnotil i prozradil mnoho. Stojí to za to. „Mým silným přáním je poskytnout fanouškům co nejvíce informací o klubu svého srdce. Je mi ctí, že jsem mohl být prvním hostem“, řekl k účasti v premiérovém dílu Jaroslav Tvrdík.

Moderátorem podcastu, který bude vycházet každý týden, je slávistický srdcař Michal Půr.

Premiérový díl Slavia – Totálního podcastu s šéfem klubu Jaroslavem Tvrdíkem naleznete od dnešních 9:30 na Spotify, Apple podcast a YouTube Slavia TV. Brzy i na Google podcasts.

Tento díl byl natočen v pátek 28. dubna 2023, tedy ještě před dohráním 30. kola Fortuna:Ligy.

Aktuálně

MATCHDAY Slovácko. Poslední výjezd, smutná výhra

21. 5. 2024
Slávisti obsadí v ročníku 2023/24 stříbrnou příčku, nic na tom nezměnila ani sobotní výhra v Uherském Hradišti. Kamery MATCHDAY poslední výjezd sezony zmapovaly.

Přijďte na otevřený trénink Walking Football

21. 5. 2024
Slavia, MČ Praha 10 a organizace Senior Fitnes pořádají a zvou na otevřený trénink Walking Footballu neboli „fotbalu v chůzi“. Bude se konat ve středu 29. května 2024 od 9:30 do 11:30 na tréninkovém hřišti v areálu SK Slavia Praha. Přihlásit se mohou nejen sousedé z „desítky“, ale také všichni slávisté a slávistky, kteří si chtějí vyzkoušet, jaké to je být hráčem Slavie. Účast na akci možná od 50 let věku.

Starší žáci jasně přehráli FTA, U17 slaví mistrovský titul

21. 5. 2024
Žáci U15 a U14 předvedli proti FTA povedené výkony i s dvouciferným výsledkem. Mladší dorostenci si po výhře v Liberci pojistili mistrovský titul. Přípravky změřily síly s výběry PFS. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články