B-tým proti Vlašimi už ve středu od 17:00 | SK Slavia Praha
Více

B-tým proti Vlašimi už ve středu od 17:00

Slávistický B-tým čeká 23. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vyzvou na domácí půdě Vlašim, už ve středu 19. dubna od 17:00.

ve středu 19. dubna slávistický B-tým vyzve na Xaverově Vlašim. Utkání začíná v 17:00 na Xaverově. Přímým přenosem ho můžete sledovat na Sporttotal.cz.

Vlašim se po podzimní části sezony podařilo odpíchnout od dna tabulky čtyřmi jarními výhrami. Aktuálně se svěřenci trenéra Martina Hyského nachází na osmém místě tabulky s třiceti body. V posledním kole v neděli 15. dubna ovšem Vlašim nestačila na Duklu a podlehla jí 3:4.

Slávisté 22. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na půdě Příbrami neodehráli. Utkání bylo odloženo z důvodu podmáčené hrací plochy. Náhradní termín utkání bude stanoven v nejbližších dnech.

Sešívaní se aktuální nachází na šestnáctém místě tabulky se ztrátou dvou bodů na patnáctého a tří bodů na třináctého v tabulce. K tomu mají svěřenci trenéra Marka Jarolíma jeden zápas k dobru.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Slávisti, přijďte nás podpořit na Xaverov!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články