Lístky na Hradec Králové jsou aktuálně vyprodané | SK Slavia Praha
Více

Lístky na Hradec Králové jsou aktuálně vyprodané

V posledním kole základní části FORTUNA:LIGY přivítáme v Edenu Hradec Králové. Vstupenky jsou aktuálně vyprodány, v prodeji budou pouze místa, která uvolní majitelé permanentních vstupenek.

Zápas 30. kola FORTUNA:LIGY proti Hradci Králové se hraje v neděli 30. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Na utkání platí ceník v kategorii Z1 a senioři nad 63 let si mohou vyzvednout lístek na utkání zdarma! Vstupenky na utkání se prodávají online na Ticketportalu a na pokladnách Fortuna Areny během jejich otevírací doby. Lístky jsou aktuálně vyprodané, do prodeje jsou průběžně uvolňována pouze místa, která odhlásí majitelé permanentních vstupenek.

Další informace:

  • Majitelé permanentní vstupenky mají samozřejmě vstup zdarma v rámci permanentní vstupenky. Pokud víte, že na utkání nepřijdete, odhlaste prosím vaše místo ve vašem uživatelském účtu na webu Ticketportalu, aby nezůstalo prázdné a mohli jsme naplnit stadion fanoušky!
  • Vstupenky si můžete pořídit online a nemusíte je tisknout, stačí načíst jejich QR kód při průchodu turniketem
  • Lístky si můžete koupit během otevírací doby pokladen u vstupu č. 4
  • Na tento zápas lze čerpat ceníkové slevy
  • Jediný oficiální partner pro prodej vstupenek SK Slavia Praha je Ticketportal

Akce Vezmi dědu a babičku na fotbal!

  • Senioři nad 63 let mají vstup na tento zápas zdarma!
  • Pro získání vstupenky stačí přijít na pokladny u vstupu č. 4 během jejich otevírací doby a předložit doklad totožnosti s fotografií. Oproti jednomu průkazu může být vydán jeden lístek a vyzvednout si ho musí senior osobně
  • Konkrétní místo bude možné vybírat z volných sedaček v sektorech určených pro tuto akci

Ceník vstupenek

Vstupenky na zápas s Hradcem Králové jsou v prodeji v nejlevnější kategorii Z1.

Ceníkové slevy

Členové Odboru přátel nebo Fanklubu 10 %
Držitelé průkazu ZTP/TP 10 %
Senioři nad 63 let Zdarma (podmínky výše)

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články