MATCHDAY proti Olomouci. Výhra se vším všudy | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY proti Olomouci. Výhra se vším všudy

Slávisté se s Davidem Hovorkou rozloučili ve velkém stylu, na jaře neporaženou Sigmu přehráli 4:0. V devátém dílu formátu MATCHDAY uvidíte vše podstatné, co se při utkání a po jeho konci odehrálo.

Těšit se můžete na bezprostřední dojmy Davida Hovorky, který prožil emotivní okamžiky jak před výkopem duelu, tak zejména po jeho závěru, kdy si se skvělými fanoušky užil děkovačku.

Dozvíte se, jak konec kariéry dvojnásobného ligového šampiona a vítěze tuzemského poháru nese Stanislav Tecl, Ondřej Lingr, Zdeněk Houštecký či Mick van Buren.

V exkluzivním rozhovoru pro MATCHDAY jsme zpovídali Tomáše Holeše. Kapitán Slavie promluvil o senzační druhé půli, přínosu Christose Zafeirise a samozřejmě také o kamarádu Gadžim, se kterým se sešel už v Hradci Králové a do Slavie z Jablonce dorazili v jednom „balíčku“.

Byli jsme u toho, když mladí slávisté před utkáním pomáhali uklidit Česko, v rámci Dne otců malovali v Sektoru rodiče a děti své tatínky, nebo když před prostory Edenu dorazily nové foodtrucky.

Tak ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti. A těšíme se na vás ve středu na semifinále MOL Cupu.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články