ONLINE: Od 21:00 UWCL proti Wolfsburgu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 UWCL proti Wolfsburgu

Fotbalistky Slavie čeká páté utkání ve skupině Ligy mistryň! Od 21:00 hodin se utkají ve druhém vzájemném zápase s německým Wolfsburgem! Jakou sestavu posílá do zápasu trenér Karel Piták?

Oproti poslednímu zápasu Ligy mistryň proti St.Poltenu udělal trenérský tým dvě změny v sestavě. Zraněnou záložnici Terezu Krejčiříkovou nahradila v sestavě Denisa Tenkrátová, Petru Divišovou zase Franny Černá.

Na pravém kraji zálohy začne Denisa Veselá, ve stoperské dvojici nastupuje zkušená dvojice Simona Necidová a kapitánka Diana Bartovičová. Levou stranu obranné čtveřice má na starosti Michaela Khýrová, branku Slavie pohlídá Olivie Lukášová. Ve středu pole bude hrát trojice ve složení Denisa Tenkrátová, Alika Keene a Tereza Kožárová. O útočnou sílu se bude stranách Franny Černá, Kristýna Růžičková a v útoku Wafula Nekesa. Na lavičce je připraveno zasáhnout do hry osm náhradnic, včetně uzdravené Gabriely Šlajsové a Martiny Šurnovské.

Zdravotní problémy nepustí do hry Lucii Bendovou, Terezu Szewieczkovou a Terezu Krejčiříkovou.

Sestava: Lukášová, Veselá, Necidová, Černá, Khýrová, Keene, Bartovičová, Tenkrátová, Růžičková, Nekesa, Kožárová

Lavička: Fuchsová, Šlajsová, Šurnovská, Divišová, Abrahamsson, Goretkiová, Vithová, Sladká

Výkop zápasu v AOK Stadionu je ve 21:00. Informace z utkání sledujte na našich sociálních sítích, přímý přenos můžete sledovat na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články