Informace pro fanoušky na Duklu, vstupenky v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na Duklu, vstupenky v prodeji

Letošní cestu MOL Cupem začínáme ve středu 19. října od 18:00 na Julisce. Přijďte Slavii v utkání s Duklou podpořit.

Lístky do sektoru hostů

Vstupenky do našeho sektoru hostů G, který má kapacitu 840 diváků, jsou v prodeji online zde. Cena vstupenky je 180 Kč. V den zápasu bude spolu s otevřením stadionu probíhat prodej zbylých vstupenek přímo na pokladnách u sektoru hostů. Platba za lístky bude možná pouze v hotovosti.

Jak se dostat na zápas

Na stadion Dukly se můžete dostat několika způsoby. Doporučujeme pro cestu využít tramvaj nebo autobus. Můžete jet (z metra A - Dejvická) tramvajovými linkami č. 8 a 18 do zastávky Zelená, odkud je stadion vzdálen 15 minut pěší chůzí. Také můžete jet autobusovou linkou č. 131, do zastávky Juliska.

Vstupenky na hlavní tribunu

Lístky do ostatních sektorů západní tribuny je možné koupit online přes SMS ticket a v den zápasu na pokladnách za 200 korun. Vstupenky se prodávají bez konkrétního umístění. Žádáme naše fanoušky, aby přednostně obsazovali místa v sektorech E a F vedle našeho kotle, abychom vytvořili celistvé publikum a mohli lépe podporovat naše hráče. Sektor D je určen pro vlajkonoše domácích.

Děti do 15 let mají vstup zdarma jak do sektoru hostů, tak do všech dalších sektorů. U vstupu stačí předložit průkaz dokládající věk a není nutné si vyzvedávat vstupenku.

Vstup na stadion

Brány stadionu se otevírají v 16:30, od 13 hodin budou otevřené pokladny u západního vstupu.

U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole, pokud poruší některý z bodů Návštěvního řádu, nemusí být vpuštěni na stadion, případně mohou být ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného.

Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, ostrých předmětů, tyčí, sprejů, plechovek, lahví a alkoholických nápojů.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články