Marek Icha odchází na hostování do Pardubic | SK Slavia Praha
Více

Marek Icha odchází na hostování do Pardubic

Dvacetiletý záložník Marek Icha odchází na půlroční hostování bez opce do Pardubic.

Mladý talentovaný středopolař bude v podzimní části sezony hostovat v Pardubicích. Icha přišel do Slavie před minulou sezonou z Táborska a rovnou se přesunul na hostování do Vlašimi, se kterou ve druhé lize vybojoval baráž o FORTUNA:LIGU.

Po absolvované letní přípravě před začátkem této sezony zůstal u A-týmu Slavie, za který naskočil do tří ligových utkání. Při svém ligovém debutu proti Zlínu dal jeden gól a na další přihrál, v dalším zápase si připsal druhou asistenci právě při vysoké výhře 7:0 nad Pardubicemi. Zasáhl také do dvou utkání druhé ligy v B-týmu. Jeden gól si Icha připsal i za reprezentaci U20 při přátelském utkání s Chorvatskem.

Markovi přejeme, ať se mu na hostování daří!

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články