Slavia se připravuje Sartid | SK Slavia Praha
Více

Slavia se připravuje Sartid

Slávisté se chystají na Balkán. V pondělí dopoledne oznámil kouč Miroslav Beránek dvacetičlennou nominaci. Nechybí v ní ani záložník Patrik Gedeon, který však bude úvodní utkání Poháru UEFA sledovat z tribuny. Mužstvo se znovu sejde v úterý v devět hodin ráno v Edenu, odkud se vydá na ruzyňské letiště. Odlet je naplánován na půl dvanáctou. <br> <i>V článku najdete fotografie z tréninku</i>.
Slávisté se chystají na Balkán. V pondělí dopoledne oznámil kouč Miroslav Beránek dvacetičlennou nominaci. Nechybí v ní ani záložník Patrik Gedeon, který však bude úvodní utkání Poháru UEFA sledovat z tribuny. Mužstvo se znovu sejde v úterý v devět hodin ráno v Edenu, odkud se vydá na ruzyňské letiště. Odlet je naplánován na půl dvanáctou.

Do Bělehradu by Slavia měla dorazit za necelou hodinu a půl. Zde se také ubytuje, do čtyřicet kilometrů vzdáleného Smeděreva se k tradičnímu předzápasovému tréninku přesune krátce před čtvrtou hodinou.

Středeční zápas berou červenobílí maximálně vážně. Svědčí o tom i pondělní pohovory Miroslava Beránka s jednotlivými fotbalisty a sezení hráčů za zavřenými dveřmi, kde si po tréninku vyříkali poslední neúspěšná vystoupení v lize. „Všichni cítíme, že situace není dobrá, vůči fanouškům máme dluh,“ uvědomuje si Beránek.

Nominace:
Brankáři:
Radek Černý
Matúš Kozáčik

Obránci:
Radek Bejbl
Lukáš Došek
Tomáš Hrdlička
Karel Kratochvíl
Martin Müller
Lukáš Nachtman
Adam Petrouš
Milan Zachariáš

Záložníci
Richard Dostálek
Patrik Gedeon
David Kalivoda
Martin Latka
Martin Lukeš
Karel Piták

Útočníci
Adauto
Tomáš Došek
Pavel Fořt
Pavel Kuka

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články