ONLINE: Od 18:00 v Edenu 302. derby. Vrací se Hovorka | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 v Edenu 302. derby. Vrací se Hovorka

Slávisté hrají v rámci 24. kola FORTUNA:LIGY od 18:00 ve vyprodaném Edenu 302. pražské derby. Po zranění se vrací Hovorka, chytá Kolář.

Trenérský tým udělal pro derby hned šest změn oproti poslednímu ligovému zápasu. V bráně podruhé na jaře nastupuje Ondřej Kolář, který během svého působení ve Slavii ani jednou neprohrál derby. Na pravý kraj obrany se vrací Alexander Bah. Velký návrat po třinácti měsících čeká Davida Hovorku, nastupuje poprvé po dlouhém zranění kolene. 

Levý kraj obrany má na starosti David Jurásek, který proti Hradci připravil jeden gól. Ve středu hřiště operuje Ibrahim Traoré po boku Tomáše Holeše a Ondřeje Lingra. V útoku začíná Yira Sor, ten se dvakrát trefil v odvetě Evropské konferenční ligy proti Fenerbahce.

Ze zdravotních důvodů není k dispozici Taras Kačaraba, Petr Ševčík, Lukáš Masopust a Oscar. Kvůli dlouhodobým zraněním chybí také Jan Bořil a Lukáš Provod. Po lehčích zraněních jsou na lavičce připraveni Jakub Hromada a Srdjan Plavšić.

Utkání začíná v 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport. Pokud se chystáte na derby do Edenu, všechny potřebné informace naleznete zde.

Sestava: Kolář – Bah, Ousou, Hovorka, Jurásek – Traoré, Holeš – Schranz, Lingr, Olayinka – Sor
Lavička: Mandous, Talovjerov, Plavšić, Tecl, Fila, Madsen, Hromada

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste v Edenu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články