Na Ferencváros s novým HALFTIMEM | SK Slavia Praha
Více

Na Ferencváros s novým HALFTIMEM

Nemáte ještě nové číslo slávistického magazínu HALFTIME? Nebo vám chybí některé z předchozích vydání? Možnost zakoupit je budete mít v rámci úterního utkání proti Ferencvárosi.

Slávisty čeká v úterý od 19:00 v Edenu náročná odveta 3. kola kvalifikace Ligy mistrů proti maďarskému mistru Ferencvárosi, první duel v Budapešti skončil porážkou 0:2.

Před zápasem a během poločasové přestávky si můžete za zvýhodněné ceny zakoupit slávistický magazín HALFTIME, prodejní stánky budou umístěny v koridorech u vstupů 2 a 4.

Kromě všech tří vydání budou fanoušci moci také koupí náramků  projakoubka.cz v hodnotě 100 korun podpořit léčbu a rehabilitaci syna bývalého hráče Slavie Petra Jandy.

Co v novém čísle magazínu HALFTIME najdete?

Výjimečná sezona 2020/21, která skončila ziskem prestižního "double" a po 78 letech zajistila Slavii zisk mistrovského hattricku, zrodila nové hrdiny. Třeba Lukáše Provoda... Nejlepší hráč ligového ročníku nás pozval k sobě domů, vyprávěl o svých začátcích, vášni pro hru na klavír i zničujícím zranění, které ho připravilo o účast na EURU. A také ukázal hřiště, které mu na zahradě zřídili rodiče a kam celá vesnice chodila hrát fotbal.

Zlatý mistrovský hattrick jsme zasadili do historického kontextu, sepsali jsme pohádkový příběh o jednom derby a poprosili Stanislava Tecla, jednoho z nejdéle sloužících slávistů, aby nám představil obyvatele mistrovské kabiny. Rozklíčovali jsme také, kam a z jakých pozic pálí Jan Kuchta, nejlepší střelec FORTUNA:LIGY za sezonu 2020/21.

Jak se zrodil přestup Alexandera Baha a jak Slavia po Evropě hledá možné zahraniční posily? Vezmeme vás za oponu odvětví, o kterém se nemluví. Do zákulisí sešívaného skautingu a datové analýzy, která při mapování nových hráčů hraje důležitou roli.

Milan Škoda, legendární útočník a bývalý kapitán, prozradí, jak ho zocelilo turecké angažmá.

Objednat nový HALFTIME můžete i ONLINE

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články