ONLINE: Od 18:30 v Brně | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 v Brně

Slávisté po reprezentační pauze hrají v neděli od 18:30 zápas ve venkovním prostředí proti Brnu.

V prvním utkání po reprezentační pauze začne v bráně opět Matyáš Vágner. Ondřej Kolář není připraven k utkání Změny nastaly u na krajích obrany, vpravo nastupuje Alexander Bah, vlevo netradičně v premiéře na tomto postu Lukáš Masopust. Jan Bořil po reprezentační povinnostech dostal pro dnešní duel volno k odpočinku. 

V obranné dvojici nastoupí Taras Kačaraba s Davidem Zimou, na pozici defenzivního štítu před nimi operuje Tomáš Holeš. Záložní čtveřici tvoří Mick van Buren, Jakub Hromada, Lukáš Provod a Peter Olayinka. Na hrotu útoku hraje Jan Kuchta. 

Kvůli zdravotním potížím nemůžou hrát David Hovorka, Ibrahim Traoré a brankář Ondřej Kolář. Pro utkání není bohužel k dispozici ani Ondřej Kúdela, který má po utkání reprezentace ve Walesu dle vyšetření v ÚVN ve Střešovicích kontuzi nosu, vysoké horečky a antibiotika. Doba léčení se v tuto chvíli nedá odhadnout. Kvůli disciplinárním trestům za karty do zápasu nezasáhnou rovněž Oscar Dorley a Abdallah Sima.

V přímém přenosu utkání odvysílá stanice O2 TV Sport, studio startuje v 18:00.

Sestava: Vágner – Bah, Kačaraba, Zima, Masopust – Holeš – van Buren, Hromada, Provod, Olayinka – Kuchta
Lavička: Kovář, Deli, Stanciu, Tecl, Beran, Ševčík, Lingr

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články