S Leicesterem v Edenu | SK Slavia Praha
Více

S Leicesterem v Edenu

Slavia získala od Ministerstva zdravotnictví oficiální dokumenty, které jasně stanovují podmínky, za kterých se může odehrát domácí utkání Round of 32 Evropské ligy proti anglickému Leicesteru.

Slavia získala od Ministerstva zdravotnictví rozhodnutí, díky kterým může utkání Evropské ligy proti britskému týmu uspořádat. „Slavii Praha a Leicesteru City byly rozhodnutím Ministerstva zdravotnictví jasně stanoveny hygienicko-protiepidemické podmínky, za kterých budou moci oba kluby vzájemné fotbalové utkání v Praze odehrát,“ uvedl předseda představenstva SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík.

Hostující tým má povinnost kromě PCR testů dle pravidel UEFA absolvovat také PCR test na COVID 19 po vstupu na území ČR. Do jeho negativního výsledku musí výprava zůstat v karanténě ve stanoveném místě pobytu. Pobyt na území České republiky je v rozhodnutí MZ omezen výhradně na místo ubytování, místo tréninku a místo soutěžního zápasu. Hostující tým i všichni účastníci utkání s výjimkou doby zápasu mají povinnost celou dobu užívat respirátory FFP2.

Leicester bude den před utkáním trénovat ve svém tréninkovém centru. V Anglii si odbude také své mediální předzápasové povinnosti stejně jako tradiční tiskovou konferenci. Do Prahy přicestuje ve středu večer a hned po utkání odletí.

Pořádání utkání s Leicesterem samozřejmě podléhá také kromě výše zmíněných hygienicko-protiepidemických pravidel protokolu UEFA Return to Play Protocol verze 3.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články