Hellebrand bude hostovat v Opavě, Kosek v Bohemians | SK Slavia Praha
Více

Hellebrand bude hostovat v Opavě, Kosek v Bohemians

Patrik Hellebrand a Daniel Kosek odehrají jarní část sezony na nových adresách.

Oba hráči se se svými kluby připravovali od začátku přípravy, během úterý a středy byla jejich hostování dotažena i po formální a administrativní stránce.

Záložník Patrik Hellebrand míří do Opavy na půlroční hostování bez opce. Mládežnický reprezentant na podzim působil ve Slovácku, kde nastoupil do osmi zápasů na celkem 349 minut. Neskóroval, ale zaznamenal dvě asistence.

Daniel Kosek, levonohý krajní obránce, který dokáže zahrát i v záloze, odchází do Bohemians na rok a půl dlouhé hostování s opcí na přestup. Opce může být do května 2022 ze strany Slavie zrušena. Odchovanec sešívaných během podzimu nastoupil v dresu Liberce do jednoho utkání.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články